logo.png
 
 
 

Gjeldsrådgivning

gjeld.jpg

BYRG Kompetanse leverer økonomisk rådgivning til offentlige- og private institusjoner samt privatpersoner. Vår rådgivning strekker seg fra enkle oppgaver som budsjett- og regnskapsoppsett herunder forbruk og prioriteringer, til veiledning av personer hvor graden av gjeld og krav ikke kan løses med enkle grep.

Tiden er knapp for mange som har satt seg i den situasjon, så våre saksbehandlere jobber derfor raskt og direkte med den økonomitrengende, kreditorer og andre bank- og finansinstitusjoner. Vi er opptatte av at den enkelte skal oppleve raske og gode løsninger som bringer dem videre i livet. Vi er svært løsningsfokuserte og gode å prate med.

Vi har opparbeidet oss en bred kompetanse og et nettverk som vi bruker aktivt for å finne de rette løsninger for deg. Du kan be om veiledningstimer direkte, men også gjennom dialog med andre offentlige institusjoner. Vi tar din bærepose med uåpnede konvolutter og bringer orden i kaoset. Vi er gode å samtale med og ser på DEG med respekt for det du er og har potensial til.

Vi opplever at våre velferdsgoder og lette tilgang på finansielle hjelpemidler, er kommet noe ut av balanse og frykter at den økonomiske situasjonen for mange enkeltmennesker blir forverret i årene som kommer. Vi er derfor opptatte av å forebygge slike situasjoner gjennom å gi verktøy og rådgivning også på andre arenaer.

Vår kompetanse strekker seg fra personlig erfaring som bedriftsledere, etablerere av foretak og aksjeselskap, sertifisering av SMART-økonomikurs, vergemålstjenester samt erfaring fra Namsmann, herunder gjeldsordning gjennom mange år. Vi har stor erfaring med veiledning og får det beste frem i alle gjennom ekte tilstedeværelse.

Du kan nå oss direkte eller gjennom å etterspørre vårt tilbud gjennom offentlige og private institusjoner.

Nøl ikke med å ta kontakt, ring oss NÅ!

TIPS OSS 

Byrg Kompetanse ønsker tips om arbeidsoppdrag frå privatpersonar og næringslivet på Stranda og i Sykkylven.
Ring oss gjerne om du trur du kan bidra med arbeid for våre brukarar: 70 26 99 30
SISTE NYTT

ÅPNINGSTIDER PRODUKSJON

mandag -fredag 07:30-15:15

NYTTIGE LINKER

www.nav.no
www.stranda.kommune.no 

facebook/Byrg Kompetanse as

AVDELING STRANDA

Besøksadresse:
Kyrkjegata 23,
6200 Stranda

Postadresse:
Postboks 18, 6201 Stranda

Telefon: 70 26 99 30
post@byrgkompetanse.no 

AVDELING SYKKYLVEN

Postadresse og besøksadresse:
Bakkedamsvegen 30,
6230 Sykkylven


Telefon: 70245950
post@byrgkompetanse.no 

© Byrg Kompetanse | Personvernerklæring og informasjonskapslar (cookies)