logo.png
 
 
 

dame.jpg

Kurs & kompetanse

Byrg Kompetanse AS tilbyr blant annet økonomisk (gjelds-)rådgivning, kurs i økonomi og helse, samt karriereveiledning og jobbsøkerkurs.

Karriereveiledning
Møre og Romsdal fylkeskommune har tilbod om gratis karriererettleiing for vaksne i fylket. Tilbodet har namnet Karriere Møre og Romsdal. Tilbodet omfattar rettleiingssamtalar om utdanning og jobbmoglegheiter, kartlegging av interesser, tips og råd til å skrive CV og jobbsøknad og til jobbintervjuet.

Jobbsøkerkurs Jobbmatch
JOBBMATCH er et tilbud til alle som ønsker å komme seg i arbeid. Er du arbeidsledig eller permittert og vil øke dine sjanser på arbeidsmarkedet, så er JOBBMATCH rette kurset for deg.

Smartkurs i økonomi, helse og livskvalitet
For hver dag du bruker Smart blir økonomien dien mer pålitelig, mer stabil og trygg. Det blir livet også. BYRG tilbyr Smartkurs i personlig økonomi, i samarbeide med Trygg Økonomi. Oppdag mulighetene i akkurat din økonomi.

Gjeldsrådgivning
BYRG Kompetanse leverer økonomisk rådgivning til offentlige- og private institusjoner samt privatpersoner. Vår rådgivning strekker seg fra enkle oppgaver som budsjett- og regnskapsoppsett herunder forbruk og prioriteringer, til veiledning av personer hvor graden av gjeld og krav ikke kan løses med enkle grep. Tiden er knapp for mange som har satt seg i den situasjon, så våre saksbehandlere jobber derfor raskt og direkte med den økonomitrengende, kreditorer og andre bank- og finansinstitusjoner. Vi er opptatte av at den enkelte skal oppleve raske og gode løsninger som bringer dem videre i livet. Vi er svært løsningsfokuserte og gode å prate med.

Etablererrådgivning
Etablererrådgivning er et tilbud fra BYRG til deg som har et ønske om å starte egen bedrift. Det er mange som har en god idé og en drøm om å skape sin egen bedrift. For mange kan det være vanskelig å realisere drømmen. Kanskje du ikke vet hvordan du skal starte eller hvem du bør snakke med. Kanskje du tror det er uoverkommelig å skape din egen arbeidsplass.

TIPS OSS 

Byrg Kompetanse ønsker tips om arbeidsoppdrag frå privatpersonar og næringslivet på Stranda og i Sykkylven.
Ring oss gjerne om du trur du kan bidra med arbeid for våre brukarar: 70 26 99 30
SISTE NYTT

ÅPNINGSTIDER PRODUKSJON

mandag -fredag 07:30-15:15

NYTTIGE LINKER

www.nav.no
www.stranda.kommune.no 

facebook/Byrg Kompetanse as

AVDELING STRANDA

Besøksadresse:
Kyrkjegata 23,
6200 Stranda

Postadresse:
Postboks 18, 6201 Stranda

Telefon: 70 26 99 30
post@byrgkompetanse.no 

AVDELING SYKKYLVEN

Postadresse og besøksadresse:
Bakkedamsvegen 30,
6230 Sykkylven


Telefon: 70245950
post@byrgkompetanse.no 

© Byrg Kompetanse | Personvernerklæring og informasjonskapslar (cookies)