logo.png
 
 
 

dame.jpg

Kurs & kompetanse

Byrg Kompetanse AS tilbyr blant annet økonomisk (gjelds-)rådgivning, kurs i økonomi og helse, samt tankeviruskurs og jobbsøkerkurs.

Jobbsøkerkurs Jobbmatch

JOBBMATCH er et tilbud til alle som ønsker å komme seg i arbeid. Er du arbeidsledig eller permittert og vil øke dine sjanser på arbeidsmarkedet, så er JOBBMATCH rette kurset for deg.

 

Smartkurs i økonomi, helse og livskvalitet

For hver dag du bruker Smart blir økonomien dien mer pålitelig, mer stabil og trygg. Det blir livet også. BYRG tilbyr Smartkurs i personlig økonomi, i samarbeide med Trygg Økonomi. Oppdag mulighetene i akkurat din økonomi.

 

Gjeldsrådgivning

BYRG Kompetanse leverer økonomisk rådgivning til offentlige- og private institusjoner samt privatpersoner. Vår rådgivning strekker seg fra enkle oppgaver som budsjett- og regnskapsoppsett herunder forbruk og prioriteringer, til veiledning av personer hvor graden av gjeld og krav ikke kan løses med enkle grep. Tiden er knapp for mange som har satt seg i den situasjon, så våre saksbehandlere jobber derfor raskt og direkte med den økonomitrengende, kreditorer og andre bank- og finansinstitusjoner. Vi er opptatte av at den enkelte skal oppleve raske og gode løsninger som bringer dem videre i livet. Vi er svært løsningsfokuserte og gode å prate med.

 

Tankevirus

Tankevirus er en psykologisk modell utviklet av psykolog og forsker Hanne H. Brorson. Modellen beskriver logiske feilslutninger, tankevirus, som kan du kan behandle selv med «psykologiske vitaminer». Opplegget består av en populærvitenskapelig programserie i tre deler og oppgaver som gir deg trening i å bruke kunnskapen fra programserien i eget liv. Dette kurset er for alle – fra deg som kanskje sliter litt med negative tanker til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

TIPS OSS 

Byrg Kompetanse ønsker tips om arbeidsoppdrag frå privatpersonar og næringslivet på Stranda og i Sykkylven.
Ring oss gjerne om du trur du kan bidra med arbeid for våre brukarar: 70 26 99 30
SISTE NYTT

ÅPNINGSTIDER PRODUKSJON

mandag -fredag 07:30-15:15

NYTTIGE LINKER

www.nav.no
www.stranda.kommune.no 

facebook/Byrg Kompetanse as

AVDELING STRANDA

Besøksadresse:
Kyrkjegata 23,
6200 Stranda

Postadresse:
Postboks 18, 6201 Stranda

Telefon: 70 26 99 30
post@byrgkompetanse.no 

AVDELING SYKKYLVEN

Postadresse og besøksadresse:
Bakkedamsvegen 30,
6230 Sykkylven


Telefon: 70245950
post@byrgkompetanse.no 

© Byrg Kompetanse | Personvernerklæring og informasjonskapslar (cookies)